Repatriëring

Experts in repatriëring en ongevalsondersteuning.

 

Contact opnemen

Experts in repatriëring en ongevalsondersteuning

Wanneer zich situaties voordoen waarbij een vrachtwagen of touringcar gestrand is in het buitenland, blijkt het niet altijd haalbaar om het voertuig op eigen kracht terug naar Nederland te brengen. In deze uitdagende momenten biedt Bergingsbedrijf Joh. van der Zand een vakkundige oplossing. Onze toewijding aan nauwgezette coördinatie en uitvoering verzekert een snelle, efficiënte en schadevrije repatriëring. Met oog voor detail en in samenwerking met u, realiseren wij een onberispelijke Transport naar de gewenste locatie.

Repatriëring

Aan de hand van de specifieke omstandigheden beoordelen wij zorgvuldig welke middelen en materieel ingezet dienen te worden om het gestrande voertuig naar Nederland te transporteren. Wij staan garant voor een zorgvuldig gecoördineerde operatie die het voertuig zonder enige verdere schade thuisbrengt.

Ondersteuning na ongevallen

Bij ongevallen of tijdens het bergen van een vrachtwagen of touringcar, kunt u vertrouwen op Bergingsbedrijf Joh. van der Zand. Onze bekwame Bergers staan paraat om ter plaatse de situatie te beoordelen. Met integriteit documenteren wij de oorzaak en gevolgen van het incident op een accurate en heldere wijze. Wij nemen alle nodige stappen, waaronder het herstellen van berm- en wegdekschade, noodreparaties en indien vereist, repatriëring. Uw gemoedsrust wordt gewaarborgd terwijl wij ook de communicatie met het thuisfront onderhouden.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team. Onze deskundigen staan 24/7 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de informatie die u nodig heeft.

Bel ons 24/7: +31 (0)85 902 03 04

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons weten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact opnemen