Nationale en internationale berging

Berging van zware voertuigen, zoals vrachtwagens en touringcars, vereist gespecialiseerde expertise. Bergingsbedrijf Joh. van der Zand is uw bekwame partner voor het coördineren van bergingsoperaties van zware voertuigen zowel nationaal als internationaal.

 

Contact opnemen

Onze professionele samenwerking

Met ons toegewijde team en een uitgebreid professioneel netwerk van bergings- en transportbedrijven, zowel nationaal als internationaal, zijn wij in staat om efficiënte oplossingen te bieden aan gestrande voertuigen. Deze samenwerking stelt ons in staat om vertragingen en extra kosten te minimaliseren, en uw gestrande combinaties snel weer op weg te helpen.

Centrale coördinatie en expertise

Bergingsbedrijf Joh. van der Zand coördineert bergingsoperaties vanuit onze hoofdvestiging in Rijswijk. Door zorgvuldige analyse van de situatie bepalen we de benodigde acties om chauffeurs en voertuigen snel te assisteren. Of het nu om het uitvoeren van de berging zelf gaat of het inschakelen van lokale partners, onze geselecteerde bergingsbedrijven hebben een bewezen staat van dienst op het gebied van professionaliteit en betrouwbaarheid. U kunt vertrouwen op onze marktkennis en ons hoogwaardige netwerk voor snelle hulp.

Deskundige ladingbehandeling

Bij ongevallen met lading is speciale aandacht vereist. Bergingsbedrijf Joh. van der Zand beschikt over de nodige kennis en ervaring om adequaat te handelen. Dit geldt met name wanneer er gevaarlijke stoffen, levende dieren of bederfelijke goederen betrokken zijn. In overleg met verzekeringsmaatschappijen en ladingexperts coördineren wij bergingen en ladingsoverdrachten. Hierbij waarborgen we professionele behandeling van verloren lading, met aandacht voor veiligheid, milieu en verkeersomstandigheden.

Onze eigen vloot voor maximale capaciteit

Joh. van der Zand staat bekend als een van de meest vooraanstaande bergingsbedrijven in Nederland. Onze vloot omvat een selectie van 4 zware bergingsvoertuigen, volledig geëquipeerd voor zowel bergingswerkzaamheden als het terugbrengen van zware voertuigen (> 3.500 kg).

 

Onze bergingsvoertuigen zijn uitgerust met krachtige hydraulische kraanarmen, waardoor ze geschikt zijn voor schadevrij slepen van diverse soorten vrachtwagens en touringcars. Met ons unieke VDZ-systeem kunnen we de kraanarm veilig aan de motorwagen, trekker of touringcar bevestigen. Hierdoor kunnen we het voertuig efficiënt optillen en voor transport gereedmaken. Zelfs het bergen of vervoeren van opleggers en kort gekoppelde aanhangwagens behoort dankzij onze speciaal ontworpen kraanarm tot de mogelijkheden.

Bij Bergingsbedrijf Joh. van der Zand zijn we trots op onze deskundigheid, ons uitgebreide netwerk en onze toewijding aan het bieden van optimale bergingsoplossingen, zowel nationaal als internationaal. Wij staan klaar om uw bergingsbehoeften met precisie en betrouwbaarheid te vervullen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact opnemen