Over ons

Dé bergingsspecialisten

Bergingsbedrijf Joh. van der Zand, een dynamisch en groeiend bedrijf dat zich toespitst op het professioneel bergen en transporteren van gestrande vrachtwagens en touringcars. Vanuit onze centrale vestiging in Rijswijk sturen wij met precisie en toewijding onze nationale en internationale dienstverlening aan. Ons deskundige team van bergingsspecialisten, met uitgebreide opleiding en ervaring, opereert moeiteloos door heel Europa, en ze zetten zich onvermoeibaar in om hun werk met professionaliteit en zorgvuldigheid te vervullen. Dankzij ons uitgebreide nationale en internationale netwerk zijn wij uitstekend gepositioneerd om snel en efficiënt in te spelen op de wensen en eisen van onze gewaardeerde klanten.

Met een rijke geschiedenis in het coördineren van nationale en internationale bergings- en repatriëringsoperaties, heeft Bergingsbedrijf Joh. van der Zand een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd binnen de transport- en bergingssector. Onze expertise is een erkend baken geworden voor verzekeringsmaatschappijen, transportondernemingen en expertisebureaus die graag een beroep doen op onze diepgaande kennis en bewezen ervaring.

Onze missie gaat verder dan alleen het verlenen van diensten; we streven ernaar om betrouwbare partners te zijn voor onze klanten, waarbij we innovatieve oplossingen bieden die voldoen aan de complexe eisen van een voortdurend veranderende industrie. Met ons team van gepassioneerde professionals en onze bewezen staat van dienst, kunt u erop vertrouwen dat Bergingsbedrijf Joh. van der Zand de juiste keuze is voor al uw bergings- en transportbehoeften.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact opnemen