Special & classic car transport

Exclusieve of klassieke auto's zoals old timers vervoeren, vraagt om een speciale aanpak. Een uiterst zorgvuldige en discrete aanpak.

 

Contact opnemen

Exclusief vervoer voor exclusieve auto's

Wanneer het aankomt op het vervoeren van exclusieve of klassieke auto's, is niets minder dan een uiterst zorgvuldige en discrete aanpak voldoende. Bergingsbedrijf Joh. van der Zand begrijpt de unieke eisen van dit bijzondere vervoer en biedt de perfecte oplossing.

Onze special car transporter

Bij Bergingsbedrijf Joh. van der Zand hebben we een speciaal daarvoor uitgeruste gesloten special car transporter tot onze beschikking. Dit geavanceerde materieel is ontworpen om exclusieve voertuigen, variërend van klassiekers tot sport- en conceptauto's, met de grootst mogelijke zorg te vervoeren.

 

Meer dan vervoer

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het transport. We zijn ervaren in het verzorgen van vervoer naar auto- of motorshows, race-evenementen of film- en fotoshoots op locatie, zowel binnen als buiten Europa. Wij begrijpen het belang van precisie en punctualiteit bij dergelijke gelegenheden en streven altijd naar de hoogste normen.

Deskundig en verzekerd

Het transport van exclusieve auto's vereist expertise, en bij Bergingsbedrijf Joh. van der Zand hebben we dat in overvloed. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw voertuig in perfecte staat aankomt op de bestemming. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een extra uitgebreide transportverzekering af te sluiten, zodat u volledige gemoedsrust heeft tijdens het vervoer van uw waardevolle bezit.

 

Kies voor Bergingsbedrijf Joh. van der Zand voor uw exclusieve autotransportbehoeften en vertrouw op onze toewijding aan kwaliteit, precisie en discretie. Uw exclusieve auto verdient niets minder dan de beste zorg, en dat is precies wat wij bieden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact opnemen