Diensten

Bergen van zware voertuigen zoals vrachtwagens 
en touringcars is werk voor specialisten.

 

Contact opnemen

Nationale en internationale berging

Bergen van zware voertuigen zoals vrachtwagens en touringcars is werk voor specialisten. Bergingsbedrijf Joh. van der Zand coördineert met kennis van zaken bergingen van zware voertuigen in binnen- en buitenland.

Professionele partners

Naast ons eigen team beschikken wij, zowel nationaal als internationaal, over een zeer uitgebreid en professioneel netwerk bergers en transporteurs. Hierdoor zijn wij in staat om efficiënt, dus zonder onnodige vertraging of extra kosten, oplossingen te bieden aan gestrande combinaties.

Bergingsbedrijf Joh. van der Zand coördineert bergingsoperaties vanuit de hoofdvestiging in Waardenburg. Wij bepalen aan de hand van de ontstane situatie wat er moet gebeuren om chauffeurs en materieel weer snel op weg te helpen. Wij voeren de berging uit of wij schakelen een lokaal bergings- en transportbedrijf in. Deze bergingsbedrijven hebben jarenlange ervaring. Zij zijn geselecteerd op professionaliteit en betrouwbaarheid. U bent er door onze kennis van de markt en de kwaliteit van ons netwerk van verzekerd dat u snel én tegen goede condities wordt geholpen.

Lading

Ongevallen waar lading bij betrokken is, vragen om extra aandacht. Aan de levering zijn vaak strikte voorwaarden verbonden. En de waarde van de lading overtreft in veel gevallen meerdere keren de omvang van de materiële schade. Bergingsbedrijf Joh. van der Zand heeft de kennis en ervaring om ook hier adequaat op te treden. Het is immers belangrijk snel en doortastend te werk te gaan. Dat geldt des te meer als het om gevaarlijke stoffen, levende have of bederfelijke goederen gaat.

Wij coördineren, vaak in overleg met een lading-expert van de verzekeringsmaatschappij, de berging en de overslag van lading. Wij zorgen voor een professionele behandeling van de verloren lading. Door onze aanpak gebeurt dit verantwoord, veilig én met oog voor milieu en verkeersomstandigheden. U kunt erop vertrouwen dat wij alles in het werk stellen om de lading met beperking van de schade verder te vervoeren.

Eigen vloot

Joh. van der Zand is een van de grootste bergingsbedrijven in Nederland. Wij beschikken over een tiental zware bergingsvoertuigen die volledig zijn ingericht voor het uitvoeren van bergingen en het repatriëren van zware voertuigen (> 3.500 kg). De bergingsvoertuigen van Joh. van der Zand zijn uitgerust met een krachtige kraanarm. Hierdoor zijn zij geschikt voor het schadevrij slepen van alle mogelijke soorten vrachtwagens en touringcars.

Het systeem werkt hydraulisch. De kraanarm wordt gekoppeld door middel van een door Joh. van der Zand ontwikkeld systeem, VDZ, aan de motorwagen, trekker of touringcar. Vervolgens wordt het voertuig opgetild en is het klaar om te worden vervoerd. Het bergen of transporteren van een oplegger of een kort gekoppelde aanhangwagen hoort, door de speciaal geconstrueerde kraanarm, ook tot de mogelijkheden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact opnemen