Transportdiensten van Bergingsbedrijf Joh. van der Zand

Uw betrouwbare partner voor nationaal en internationaal vervoer.

Europese dekking

meldkamers in 36 landen

Over ons

Bergingsbedrijf
Joh. van der Zand

Bergingsbedrijf Joh. van der Zand staat bekend als een toonaangevende naam in de transportindustrie, met een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van het veilig en efficiënt vervoeren van auto's, motoren en bedrijfswagens, zowel binnen Europa als daarbuiten. Onze expertise strekt zich uit tot open transport van zowel nieuwe voertuigen als voertuigen die door onvoorziene omstandigheden zijn gestrand.

Uw partner voor Europees en internationaal vervoer

Ons team van ervaren professionals begrijpt de cruciale rol die vlekkeloos transport behoeft in diverse industrieën. Met een bewezen staat van dienst in het overbruggen van afstanden en grenzen, bieden wij vervoersoplossingen die aan de hoogste normen voldoen. Wij zetten ons in voor de hoogste mate van zorg en betrouwbaarheid.

Meer informatie

Nieuws

Road Partners: Samen sterker

Samen komen we verder, en dus vormen we met een aantal collega's Road Partners. Een initiatief van toonaangevende bergingsbedrijven die in een breed internationaal netwerk specialisaties samenbrengen. 

Meer informatie

Video internationale berging

Wij maakten een video over een internationale bergingsklus. Onze meldkamer staat 24/7 voor je klaar. Bekijk de video.

 

Meer informatie

Chauffeur Herman: "Ik kom op de mooiste plekken."

Herman Venderbos is chauffeur gesloten transport. Dat wil zeggen dat hij exclusieve en klassieke auto's vervoert in een gesloten

Meer informatie

Pech op de snelweg of onderweg?

Meldkamers in 36 landen. Snel ter plekke in geval van nood.

Contact opnemen