Nieuws

Bergen van zware voertuigen zoals vrachtwagens 
en touringcars is werk voor specialisten.

 

Contact opnemen

Terug naar overzicht

Road Partners: Samen sterker

Hoe maak je een groot netwerk aan bergingsbedrijven zichtbaar voor de buitenwereld? Met die vraag ging Chris Müller, algemeen directeur bij Vreugdenhil BV, samen met een aantal collega's aan de slag. Het resultaat: Road Partners.

Road Partners is een alliantie van de toonaangevende bergingsbedrijven Joh. van der Zand, Vreugdenhil BV, Modern en Collewijn Groep. Samen vormen deze bedrijven uit Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland een breed internationaal netwerk waarin ze alle specialisaties samenbrengen. Het doel: een betere leverancier zijn voor de opdrachtgever door slimmer samen te werken.
 

Voordelen

Door samen te werken kunnen de bergingsbedrijven meer continuïteit en daarmee kostenbesparing bieden aan opdrachtgevers. Chris Müller: "Road Partners biedt meer continuïteit door het centraliseren van processen en inkopen. Dat levert de klant meer efficiency, een betere prijs, een scherp aanbod, constante kwaliteit en een compleet dienstenpakket op. De samenwerking gaan we naar buiten toe steeds meer zichtbaar maken, bijvoorbeeld met een nieuw logo en striping van de voertuigen. Inmiddels is het eerste voertuig in de Road Partners-huisstijl in gebruik genomen, een Volvo FMX Euro6 bergingswagen. Het toepassen van nieuwe uitingen gaat stap voor stap, om het proces zo duurzaam mogelijk te houden. Bij vervanging van een voertuig wordt de nieuwe huisstijl direct toegepast"


 

Specialisatie

De bergingsbedrijven die zijn aangesloten bij Road Partners hebben ieder een eigen specialisatie. Zo biedt Vreugdenhil BV hulpverlening bij elektrische en hybride voertuigen en waterstofvoertuigen. Joh. van der Zand is gespecialiseerd in internationale berging en gesloten transport. Modern faciliteert kraan- en tentverhuur en Collewijn staat bedrijven bij met autotransport en facilitaire dienstverlening in mobiliteit. De klant hoeft hier zelf niet over na te denken: alle hulpvragen komen binnen op de eigen 24/7 bemande centrale meldkamer. Daar zorgen ze ervoor dat de juiste partij wordt ingeschakeld.
 

Minder lege kilometers

Duurzaamheid is een van de belangrijkste kenmerken van Road Partners. Müller: "Door nauw samen te werken kunnen we met Road Partners een flink aantal lege kilometers besparen. Ook kunnen we alle medewerkers efficiënter inzetten. Daarbij investeert Road Partners in opleidingen (in samenwerking met DON-opleidingen) voor alle interne medewerkers. Op die manier zorgen we voor een groter kennisnetwerk en kunnen we werknemers langdurig inzetten. Zo kunnen we bijvoorbeeld werknemers die geen zwaar werk meer kunnen verrichten inzetten op het kantoor van een van onze collega's."

U kunt voor iedere vorm van berging en voor iedere calamiteit terecht bij de centrale meldkamer. Deze is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bemand om u bij te staan. De meldkamer is te bereiken via 015-2511351.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact opnemen